A Datakart Kft. majd húsz éves tapasztalattal rendelkezik térinformatikai rendszerek tervezésében, fejlesztésében, megvalósításában és bevezetésében. Munkatársaink a változó világban az adott igényeknek és lehetőségeknek legjobban megfelelő megoldásokat dolgozzák ki, így biztosítva, hogy hosszú távon is az ügyfeleknek megfelelő és jó rendszerek kerüljenek kiépítésre.

A térinformatikai rendszerek beszerzése és bevezetése előtt vállalunk stratégia elkészítését, beszerzési tanácsadást, rendszer kiválasztást és összehasonlító alapú iparági elemzések készítését.

Az ügyféligények alapján megtervezzük és megvalósítjuk az Ön számára megfelelő térinformatikai rendszert. Elvégezzük az adatfelmérést és adatfeltöltést, bevezetjük és oktatjuk a rendszert a felhasználó szervezetnél és igény szerint vállaljuk a rendszer üzemeltetést is.

Cégünk több mint tíz éve foglalkozik a térinformatikai rendszereken belül a nyílt forráskódú megoldásokkal, amelyek ma már megfelelő technológiai színvonalat biztosítanak, hogy ügyfeleink igényeit a legköltséghatékonyabban tudjuk kielégíteni.