Szerzői jog

Datakart Mérnöki Tanácsadó Kft.

1133 Budapest, Bessenyei utca 23/A. II. em. 8.

Tel: +36-1-781-0909
Fax: +36-1-780-8628

e-mail:info(at)datakart.hu

Cégvezető: Szabady Zsolt

 

1. Az online-ajánlat tartalma

A Datakart Kft. semmilyen kezességet nem vállal a honlapon biztosított információk naprakészségére, pontosságára, teljességére vagy minőségére való tekintetben. A Datakart Kft. elleni jótállási igények, melyek a nyújtott információk - illetve a hibás vagy hiányos információk - használata vagy nem használata miatt bekövetkezett anyagi vagy elvi károsodásra vonatkoznak kizártak, kivéve ha a Datakart Kft. munkájával kapcsolatban szándékos és/vagy súlyos mulasztás mutatható ki. A biztosított információk szabadok és kötelezettségmentesek. A Datakart Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a lap egyes vagy egész részét bejelentés nélkül módosítsa, kiegészítse, törölje, vagy a kiadást ideiglenesen vagy véglegesen szüneteltesse.

 

2. Linkek és hivatkozások

Más oldalakra tett közvetett vagy közvetlen hivatkozásoknál ("link"), melyek a Datakart Kft. felelősségi körén kívül vannak, csak akkor lép életbe a jótállás, ha a Datakart Kft. azok oldalak tartalmáról tisztában van, és technikailag lehetősége lenne azok használatát korlátozni jogellenes tartalom esetén. Ezért a Datakart Kft. kijelenti, hogy a hivatkozás kialakítása pillanatában a hivatkozott honlap oldal nem tartalmazott illegális tartalmat. A Datakart Kft-nek semminemű befolyása nincsen a hivatkozott oldal jelenlegi és jövőbeni tartalmára vonatkozóan. Ezért a Datakart Kft. nyomatékosan elhatárolja magát az linkelt oldalak tartalmától, melyek a hivatkozások kialakítása után lettek módosítva. Ez a megállapítás érvényes a saját internetajánlat keretében kialakított összes hivatkozásra és linkre is. Az illegális, hibás vagy hiányos tartalmakért, főleg a károsodásokért, melyek e információk használata vagy nem használata miatt léptek fel, egyedül az oldal üzemeltetője felelős, nem az, aki linkeken keresztül e oldalakra hivatkozik.

 

3. Szerzői- és azonosító jogok

A Datakart Kft. igyekszik minden kiadásában a felhasznált grafikák és szövegeknél a szerzői jogokat figyelembe venni, saját maga elkészített grafikákat és szövegeket használni, vagy szerzői jog mentes grafikákat és szövegeket használni. Minden, az internetajánlaton belül megnevezett és harmadik személyek által védett márka és áruazonosítókra korlátlanul a bejegyzett tulajdonos jogai érvényesek. Csak a megnevezés nem ok, hogy a márkaazonosítók ne legyenek harmadik személyek által védve.

A Datakart Kft. által elkészített objektumok szerzői joga az oldal szerkesztőit illetik meg. E szövegek vagy grafikák másolása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott kiadásokban az Datakart Kft. egyértelmű hozzájárulása nélkül tilos.

 

4. Felelősségek jogossága

Ha e szöveg egyes részei, vagy egyes megfogalmazásai az érvényes jogi helyzetnek nem, vagy nem teljes mértékben felelnek meg, a dokumentum többi részének érvényességét ez nem érinti.